skip to Main Content

Nous contenidors de matèria orgànica a Cales de Mallorca i Cala Murada i obres a Cala Mendia

L’Ajuntament ha instal·lat 20 nous contenidors marrons de FORM (Fracció Orgànic Residu Municipal) a les vies principals de Cales de Mallorca i de Cala Murada i a punts estratègics d’accés a les diferents urbanitzacions. Des de Medi Ambient no es descarta que el nombre de contenidors es pugui anar ampliant a mesura que el servei s’hagi establert.
Els veïnats de la zona poden acudir al punt informatiu que s’ha habilitat al Centre Cívic de Cales de Mallorca a recollir les targetes sol·licitades en cas d’haver-se acollit a la tarifa reduïda. A més, també hi poden acudir totes aquelles persones que desitgin tenir informació sobre el nou servei. El punt informatiu està obert aquest dijous 20 de maig i divendres 21 de maig d’11 h a 14 h i de 16 h a 19 h. El delegat de Medi Ambient, Sebastià Llodrà, anima els ciutadans de la zona “a fer tornar petit el contingut del contenidor gris, és a dir: a reciclar i a acollir-se a les bonificacions que ofereix l’Ajuntament per fer-ho”.
L’Ajuntament de Manacor ja disposa dels 250 contenidors de recollida de matèria orgànica i la setmana que ve es preveu que s’instal·lin els contenidors de FORM de s’Estany d’en Mas, Cala Anguila i Cala Mendia.

La brigada municipal fa obres de condicionament a la zona costanera davant l’inici de la temporada turística

La brigada municipal de l’Ajuntament de Manacor du a terme obres de condicionament a la zona costanera del municipi. Aquesta setmana la brigada s’ha centrat en el condicionament d’un tram de voravia del carrer Carles I de Cala Mendia, que es trobava en mal estat degut a les destrosses provocades per les arrels dels pins. Les tasques varen començar aquest dilluns i es preveu que finalitzin divendres, en coordinació amb l’obertura de la zona hotelera i dels serveis turístics complementaris de Cala Mendia. “Aquesta actuació pretén oferir una imatge de qualitat a residents i visitants, en una de les zones turístiques més importants del municipi”, ha assegurat Carles Grimalt.
Amb l’obertura dels establiments hotelers i els serveis turístics complementaris es posa de manifest l’arrencada del sector després del difícil any que es deixa enrere. Per part de l’Ajuntament de Manacor es col·labora estretament per millorar els espais públics de les zones turístiques amb la finalitat d’oferir una bona carta de presentació als residents i als turistes que visitaran el municipi durant els pròxims mesos. La setmana que ve es preveu que s’instal·lin els contenidors de FORM de s’Estany d’en Mas, Cala Anguila i Cala Mendia.

Back To Top
Search