Skip to content

Nova edició del Campus Rock

Manacor acull per sisè any consecutiu el Campus Rock destinat a joves músics. Del 29 al 31 de gener, joves estudiants i músics amb ganes de desenvolupar el seu talent tendran la seva cita anual amb professionals del sector a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor. Podeu consultar la programació de les classes i activitats. La inscripció ja està oberta.

Roig!, finalistes al Sona 9, al Campus

Els darrers guanyadors del Premi Joventut i finalistes del Sona 9, Roig!, faran una xerrada al Campus on explicaran la seva experiència al concurs i parlaran de la seva carrera musical. Roig!, que va quedar segon al concurs organitzat per la revista Enderrock i TV3, compta amb la presència de 2 exalumnes del Campus: Simó Femenias i Jorra S. Peset. A més d’aquests músics, acudiran al Campus Rock de Manacor els professors permanents, que són músics reconeguts del pop-rock: Jimmy Piñol (Lax’n’Busto), Toni Xuclà (La Banda Impossible), Joan-Pau Chaves (Els Pets), Marc Grasas (Nua) i  Nuna.

Els participants formaran part dels diversos grups que, amb estils diferents, treballaran el cap de setmana. Alguns dels artistes que es versionaran als combos són Dire Straits, Guns N’Roses, Queen i Janis Joplin. Aquest treball es podrà escoltar al concert final que es farà al Teatre de Manacor el diumenge 31 de gener. Una part important del Campus gira entorn de la composició de cançons, a més, les cançons compostes pels participants es podran escoltar al concert final.

Totes aquestes activitats compten amb el suport de l’Ajuntament de Manacor, la Fundació SGAE i l’Obra Social de La Caixa.

Informació de totes les activitats: www.campus-rock.com

Back To Top
Search