Skip to content

Porto Cristo inaugura les seves noves pistes de tennis

Els alumnes de l’escola de tennis de Porto Cristo i molts dels que practiquen aquest esport a la localitat han volgut ser testimonis de la inauguració de les noves pistes de tennis, que s’ha celebrat aquest dissabte. Aquest equipament es situa just al costat del camp de futbol i complementa les dues pistes de pàdel que ja existeixen. Les tres noves pistes ràpides de tennis són independents, compten amb paviment de resina i estan homologades per celebrar-hi competicions esportives.  A més la instal·lació compta amb una pista de mini tennis i un frontó. Totes les noves pistes de tennis ocupen una extensió d’uns 2.000 metres quadrats. Un lloc on abans hi havia la vella pista de tennis, algunes pistes de petanca i un espai que servia de magatzem.

Les obres de condicionament de l’espai i de construcció de les noves pistes varen començar abans de les passades eleccions municipals i han costat prop de 130.000 euros. Amb aquesta intervenció els tennistes de Porto Cristo “podran celebrar tornejos i campionats federats i, a més, els joves esportistes podran aprendre i desenvolupar el seu joc des d’aquí mateix”, explicà Antoni Ferragut, el president de la Federació de Tennis de les Illes Balears, que va voler assistir a l’acte. Per part seva el president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila, durant la seva intervenció va demanar “disculpes pel retard que han patit les obres” i agraí als alumnes de tennis i als seus pares “la paciència que heu tengut en fer camins cap altres pobles i cap a altres pistes de tennis per poder jugar a l’esport que vos agrada”. Des del Club de Tennis de Porto Cristo i des de la Junta de Districte també agraïren a l’hotel de Cala Mandia que ha cedit gratuïtament les seves instal·lacions de tennis per fer-hi classes i celebrar tornejos durant el temps que han durat les obres.

Donació solidària

A més d’inaugurar les pistes avui també s’ha fet entrega dels trofeus del I torneig Aprop-Joieria Ramon Llull i del I Open Aprop. Dos tornejos solidaris que han comptat amb més de 130 participants i que han servit per fer un petit donatiu a l’associació Aprop, que treballa amb malalts de càncer i amb les seves famílies; un donatiu que han recollit els representants de l’entitat.

Abans de l’entrega de trofeus, però, les joves promeses del tennis han fet alguns partits d’exhibició. Ivonne Cavallé, que ocupa la 360a posició en el rànquing munidal, s’enfrontà a la campiona absoluta de Balears, Marta Vicens. I el campió de Balears en la categoria benjamí, Miquel Fons, jugà contra Nicolàs Montenegro, campió de Mallorca en parella. Aquests quatre jugadors i els alumnes de tennis de Porto Cristo varen treure el profit de les pistes durant la festa d’inauguració.

Back To Top
Search