Skip to content

Oberta la matrícula del batxillerat nocturn a l’IES Mossèn Alcover

A partir de dia 6 de setembre, l’IES Mossèn Alcover va obrir la matrícula del batxillerat nocturn presencial per al curs 2018-2019. L’alumnat podrà cursar les modalitats següents: científic (1r i 2n de batxillerat) i ciències socials (1r i 2n de batxillerat). L’horari de secretaria per a formalitzar la matrícula és de 9 a 14 h.

Els estudis de nocturn per al proper curs segueixen exactament amb les mateixes condicions: classes presencials, tutorització i seguiment personalitzat dels alumnes.

El batxillerat nocturn presenta dos avantatges molt importants respecte del diürn:

1. No hi ha límit de convocatòries ni de permanència dins el pla d’estudis.

2. Les assignatures aprovades no s’han de tornar a cursar. En el batxillerat diürn, en canvi, si un alumne té més de dues assignatures suspeses ha de repetir curs i tornar a fer les que té aprovades.

Gràcies a aquests avantatges i a la seva compatibilitat amb un horari laboral, en els darrers quinze anys han aconseguit titular més de mil alumnes de tota la meitat de llevant de l’illa, des de Pollença a Santanyí, acomplint una important funció social de cara a l’alumnat major d’edat o que ja s’ha incorporat al món laboral.

Els estudis de batxillerat nocturn només es poden cursar a Palma i a l’IES Mossèn Alcover, l’únic centre de la part forana que té aquesta oferta educativa.

Qualsevol persona interessada en aquests estudis es pot posar en contacte amb el centre telefonant al 971551193. També trobareu més informació a la web del centre.

Back To Top
Search