skip to Main Content

Opinen els ciutadans: jardineres descuidades, contenidors desbordats, poble brut, xiclets, excrements…

Toni Llull: “Les jardineres dels arbres trob que no estan gaire al dia”

“En vistes generals no trob que el servei de neteja sigui dolent. Potser els qui granen els matins podrien fer més feina i no badar tant amb el mòbil. Les jardineres dels arbres sí que trob que no estan gaire al dia, fa falta llevar les herbes, entrecavar…”

Margalida Fernández: “Els contenidors en general estan desbordats”

“En qüestió de neteja prioritzen el centre, potser sí que el centre de vianants estigui ben cuidat, però les altres zones no. Els contenidors en general estan desbordats, sempre hi ha bosses per terra. Els vespres els carrers estan plens de cuques.”

Guillem Parera: “Qualsevol polític que passegi per Manacor toca veure que no està gaire net”

“El poble està descuidat, no sé si per falta de personal o per quin motiu. Qualsevol polític que passegi per Manacor toca veure que no està molt net. Darrere l’església, la plaça dels jutjats, són zones que estan molt brutes, a més són llocs amb molt de turistes.”

Maria Fernández: “En terra hi ha molts de xiclets, defecacions de cans…”

“La recollida i neteja deixen molt a desitjar. En terra hi ha molts de xiclets, defecacions de cans… L’asfalt d’alguns llocs també està malament i tot plegat contribueix a donar una imatge de deixadesa. També hi ha molts de punts on la gent deixa trastos abandonats”

Back To Top
Search