skip to Main Content

Pendents del vistiplau del Govern per iniciar la nova façana comercial a l’entrada de Manacor

L’Ajuntament de Manacor està pendent de l’informe de la Direcció General de Recursos Hídrics, que depèn del Govern, per autoritzar la urbanització del nou polígon comercial de na Xicamunda, ubicat entre la rodona del polígon de Manacor i la subestació elèctrica i també per emprendre la reordenació i la urbanització del polígon comercial que va des de la botiga de Müller fins a la residència de gent gran.
En el cas del nou polígon de na Xicamunda, tota la documentació es va remetre al Govern el febrer de l’any passat i el departament d’Urbanisme va reiterar el passat mes d’abril la necessitat que Recursos Hídrics es pronunciàs per a poder donar autorització a les obres que han de convertir el que avui és un camp de conreu en una nova zona comercial ubicada a l’entrada de Manacor i just davant el principal accés al polígon industrial. També està pendent dels informes de Recursos Hídrics la Unitat d’Actuació A13. Comprèn la zona que va des de la botiga de Müller fins a la residència de gent gran. En aquest cas, els informes de la Direcció General de Recursos Hídrics s’esperen des del mes d’agost del 2019. El passat mes d’abril l’Ajuntament va reiterar per tercera vegada la necessitat de comptar amb els informes del Govern per a poder iniciar les obres d’urbanització d’aquesta zona.
De fet, els informes d’aquest organisme del Govern “són l’únic entrebanc que queda per superar per fer realitat les dues noves zones comercials. L’Ajuntament ho té tot a punt per autoritzar les obres d’urbanització i perquè puguin començar els treballs que faran la nova façana comercial a l’entrada de Manacor des de Palma”, assegura la regidora d’Urbanisme de Manacor, Núria Hinojosa.

Back To Top
Search