skip to Main Content

Perpetu, el nou projecte musical de Toni Llull

La portada del disc, feta per l’artista Joan Garau. L’il·lustrador ha fet un disseny per a cadascuna de les cançons i acompanyarà la banda en directe amb projeccions i vídeos.

Després de projectes més convencionals dins del món del pop com Jorra i Gomorra o Roger Pistola, el músic Toni Llull aposta per un projecte més personal i fora de la norma: Perpetu. Música experimental i una estètica poc normativa, el primer disc homònim mescla d’estils, sons, sintetitzadors i electrònica, una expressió lliure i sentida del bateria manacorí que, segons explica, ha arreplegat la millor banda que podria tenir: “Jaume Àvila (baix elèctric), Sergio Osorio (rhodes, guitarra elèctrica i sintetitzador) i Marçal Xirau (electrònica automatitzada i guitarra elèctrica). Per la seva part, Llull, s’encarrega de la composició, la bateria i electrònica i el sintetitzador. Un temps després, s’uneix a l’equip l’artista Joan Garau, que ha dissenyat una portada per cadascuna de les cançons i que, a més, s’encarregarà de la part visual amb projeccions i imatges durant els directes. D’aquesta manera es conforma un binomi entre música i videoart, que si tot va bé es podrà veure a principis d’abril a l’Auditori de Manacor i que té per objectiu la recerca de la catarsi. L’àlbum, amb 9 temes, ja està disponible a les plataformes digitals.
El projecte va començar l’any 2017 i s’ha enregistrat als estudis favela, sota el segell d’Indian Runners. En la nota de premsa, es descriu el projecte com “un antònim del cànon estètic actual, on l’artista es veu exhortat a ressaltar qualitats com la seguretat en ell mateix, el poder o una presumpta positivitat totalitària. Cadascuna de les cançons d’aquest àlbum és una mostra de la vulnerabilitat del seu creador, que encarna orgullós la figura de l’antiheroi i utilitza la música com a vehicle per a cagar-se en tot”.

Back To Top
Search