skip to Main Content

Ple de tràmit avui a l’Ajuntament de Manacor

Com cada segon dilluns de mes a les 20 h,avui dia 8 toca Ple ordinari de l’Ajuntament de Manacor. I com cada gener, més pendents de les festes acabades i de les festes per començar, a la Sala hi haurà poca matèria.

Vicepresidència de la Junta de Districte
El Ple ha de ratificar la decissió de la Junta de Districte de nomenar Antònia Llodrà com a nova vicepresidenta en substitució de Bernadí Bou, que segueix essent membre de la Junta però com que ja no és regidor no en pot ser el vicepresident. Hauria de passar un denou molt gros perquè no s’aprovàs.

Reorganització d’àrees
La baixa de Maria Bel Bauzà per propera maternitat ha fet canviar algunes competències. Així, Pedro Rosselló assumirà Serveis Socials i Antoni Sureda durà també Comerç.

Mocions de l’oposició
Ja anunciàrem la setmana passada que el Grup Socialista presentaria una proposta d’acord per a la creació de la mesa de Turisme, posada en marxa dins el mandat de Miquel Oliver. A més d’aquesta, MÉS-Esquerra de la mà de Sebastià Llodrà proposa que l’Ajuntament valori la bona feina de l’OCB en la tria dels Premis 31 de desembre. Recordem les crítiques rebudes del PP per premiar dos presos polítics.

Back To Top
Search