skip to Main Content

PP i Pi demanen ampliar els usos de les instal·lacions municipals

El PP de Manacor denuncia que l’equip de govern municipal limita l’ús d’instal·lacions municipals de forma totalment arbitrària, tot fent referència al Parc de na Molla així com als escenaris del Teatre i l’Auditori municipals.
“Ens consta que el Parc de na Molla segueix tancat a pany i clau, impedint que qualsevol persona hi pugui accedir per a passejar o dur un infant a jugar-hi. Qualsevol persona, no. Hi ha determinats ciutadans que tenen la clau d’accés al recinte, i són uns pocs, els qui hi tenen un hort urbà” afirma el PP en el comunicat. Així mateix denuncia que els teatres de Petra i Artà han acollit esdeveniments de finals de curs d’acadèmies manacorines: “En aquestes darreres setmanes en què s’han succeït nombroses demostracions i finals de curs de distintes escoles i acadèmies; contemplem atònits com s’han hagut de celebrar a fora poble”.
D’altra banda, en una nota de premsa el Pi Manacor explica que ha demanat a diversos plenaris, per demanda de la comunitat esportiva, que els vestidors de les instal·lacions esportives municipals es puguin utilitzar. Fins al moment, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manacor exposava que comptaven amb tots els utensilis i personal necessari per realitzar la desinfecció, però que per mor de la normativa sanitària encara no es podien utilitzar. Ara, aquesta situació ha canviat, ja que en el darrer BOIB es permet l’ús dels vestidors i les dutxes. El regidor d’El Pi a l’Ajuntament de Manacor, Jaume Mut, explica que “no entenem per què el regidor d’Esports no autoritza l’ús dels vestidors si la normativa ja ho permet.
En aquest sentit, els dos partits de l’oposició demanen una actuació urgent. Per la seva banda, el PP critica “una actitud totalment dictatorial i reprovable de la que, a més, no donen explicacions en ser demanats en sessió plenària” mentre que el Pi exigeix a l’Ajuntament “que permetí l’ús dels vestidors tal com demanda la comunitat esportiva”.

Back To Top
Search