skip to Main Content

Presentació del monogràfic “Tot Inclòs. Danys i conseqüències del turisme a les nostres illes”

“Tot Inclòs” és un treball en format paper, autogestionat i autofinançat que va aparèixer l’any passat impulsat per la Coordinadora Llibertària de Mallorca. I que aquest 2015 ha estat publicat per la CLM i el Front Comú en Defensa del Territori.

Com el títol indica, el monogràfic inclou temàtiques com la de l’explotació laboral relacionada amb el sector turístic, el lloguer de vacances, la corrupció turística, els efectes en la llengua, la dependència energètica i la contaminació  marina. Així com les resistències contra la “turistització” generades a Barcelona, i les alternatives comunitàries a la indústria turística que s’han desenvolupat a Amèrica Llatina. També s’hi pot trobar un dossier sobre les principals agressions al territori balear relacionades amb el turisme.

En la mateixa línia es presentarà també l’obra literària “Planeta Turista. Poesia Reunida” (editorial Amargord), de David Guijosa, Acerina Cruz i Samir Delgado.

L’acte, organitzat per Col·lectiu Arrels i el grup editor de Tot Inclòs, tendrà lloc divendres 25 de setembre a les 20 hores, a l’Espai Na Camel·la.

Back To Top
Search