skip to Main Content

Presentada la XIX Fira de Vehicles d’Ocasió

Omplirà el polígon de Manacor de cotxes i maquinària els dies 6 i 7 d’abril

Els empresaris del sector del motor ja ho tenen tot a punt per a l’edició número denou de la Fira de Vehicles d’Ocasió de Manacor. Es tracta d’un “esdeveniment que ja es coneix arreu de l’illa gràcies a la implicació dels empresaris que hi participen i de la resposta del públic, que sap que hi trobarà vehicles usats a preus interessants i amb totes les garanties”, en paraules de Domingo Martí, el president de l’Associació d’Industrials del Metall de Manacor, l’entitat que organitza la fira amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.
“Com Ajuntament hem de donar suport a les iniciatives que tenen la intenció d’encoratjar la gent a sortir al carrer i a descobrir diferents aspectes del nostre municipi, com la vitalitat i l’empenta dels empresaris de l’automoció de Manacor”, explica la regidora de Comerç, Maria Isabel Bauzà, que juntament amb el regidor de Fires i Mercats, s’ha reunit amb els empresaris que participaran a la fira. I és que aquest és un esdeveniment comercial consolidat al municipi que, segons han explicat els organitzadors, durà fins al polígon de Manacor més de 500 cotxes de diferents marques comercials, motos, maquinària agrícola i algunes propostes gastronòmiques.
“Els que participam en la fira som venedors professionals i per això tots els vehicles estan revisats, han passat totes les inspeccions tècniques exigibles, tenen un any de garantia i tots els papers en ordre”, apunta Domingo Martí des de l’organització. “Els preus dels cotxes de segona mà van dels 4.000 euros en amunt i per això pensam que hi ha un gran ventall de preus i de vehicles que es poden adaptar als gustos i les possibilitats de cadascú”, ha afegit. Els organitzadors de la Fira de Vehicles d’Ocasió a Manacor, que es desenvoluparà dissabte dia 6, de 9.30 h a 19 h, i diumenge dia 7, de 9.30 h a 14 h, saben que “la fira té èxit perquè la gent sap que hi trobaran molta oferta, bons preus i moltes garanties”.

Back To Top
Search