Skip to content

El programa d’actes de les festes de Nadal aplega més de vuitanta propostes diferents

L’encesa dels llums de Nadal encetà divendres passat el programa d’actes de les festes de Nadal que inclou més de vuitanta actes distribuïts en trenta-set dies. Durant la presentació del programa el batle de Manacor, Pedro Rosselló, va destacar que “aquestes festes són per passar temps en família però de cada vegada es viuen més al carrer, amb aquest programa hem recollit els actes més tradicionals i els hem complementat amb centenars d’activitats que mos conviden a viure una altra perspectiva de la festa”.

Tradició i modernitat
El regidor de Ciutadania i Festes, Mateu Juan, per la seva banda, va remarcar que “hem volgut modernitzar la imatge del programa, amb un disseny atrevit però que inclou imatges antigues de les festes de Nadal a Manacor“. El programa d’enguany, a més de comptar amb un codi QR per poder-lo descarregar en format digital, conté una postal retallable que pot servir per felicitar amics o com a carta per als Reis. “Hem pensat aquest programa perquè totes les franges d’edat tenguin actes enfocats als seus interessos i també hem intentat potenciar els actes que se solidaritzen amb diferents causes”, afegí el regidor.
A més, des de les delegacions de Comerç i Turisme “s’ha fet una aposta per donar veu als comerciants i per potenciar els mercadets i les fires de Nadal, que també comptaran amb paradetes d’entitats solidàries”, destacà durant la presentació del programa de Nadal la regidora Maria Isabel Bauzà.
Entre les novetats que s’inclouen en el programa d’enguany es pot destacar el concert Solidaritat amb el Nepal de dia 17 de desembre, el capvespre musical que organitza l’associació Renou Col·lectiu dia 30 o el concert posterior a la festa de Cap d’Any, organitzat per Xítxeros amb Empenta. A més enguany s’inaugurarà la decoració del gran arbre de nadal de la plaça del Cós, que hauran fet els alumnes de totes els escoles de Manacor”, subratllà Mateu Juan.
Des de l’Ajuntament agraïren “l’esforç de totes les persones i entitats que participen i que fan possible aquestes festes, des dels voluntaris fins a les empreses i particulars que han programat actes dins i fora de programa”, manifestà el batle.

Encesa de llums
L’encesa de llums de Nadal i el concert de la Banda de Música de Manacor donà el sus divendres al programa d’actes nadalencs. Els músics van entrar a la plaça de sa Bassa després de la cercavila que feren abans del concert. Arribaren a la plaça acompanyats dels membres de l’associació Tip-Tap, que formen les families i els amics de nins i nines que pateixen alguna discapacitat i fan feina per resoldre els seus problemes i les seves mancances. Ells van ser els encarregats d’encendre els llums de Nadal.
Abans de l’encesa la Banda de Música de Manacor sol·lictità la col·laboració de tot el públic present per fer un dels famosos “maniquí challenge”, un vídeo on tothom està quiet. Tota la plaça amb els braços enlaire sortirà al vídeo que des de la Banda de Música de Manacor difondran a les xarxes socials. Després d’aquest experiment les melodies nadalenques inundaren sa Bassa.

Podeu consultar el programa de festes clicant aquí.

Back To Top
Search