skip to Main Content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 3

Tomeu Penya conjuntament amb Simó Pocoví en concert. A les 20:00, a l’espai 36 (c. Major, 36, Sant Llorenç des Cardassar). El preu de l’entrada és de 15€.

Setmana Alcover. XIII Marató de rondalles. De 9:00 a 21:00, a la Institució Pública Antoni M. Alcover.

Mostra de hip hop. Acadèmia de Danses Urbanes Diamonds. Divendres 3 de febrer, a les 20 h, Dissabte 4 de febrer, a les 19 h. Entrada: 2 €.

Dissabte 4

Els Amics del Museu han organitzat una visita a l’exposició “La dinastía Ming. L’imperi daurat”. La visita estava prevista incialment dia 21 de gener, però es va haver de suspendre a causa de la pluja. Es visitaran diferents edificis modernistes de Palma i a les 12, en el Gran Hotel, es visitarà l’exposició “La dinastía Ming. L’imperi daurat” que exposa tota una sèrie de tresors provinents del Museu Nacional de Nanjing. Sortida del pàrquing del Museu a les 9.15. Preu socis: 3€; no socis: 5 €. Possibilitat de quedar a dinar en el Gran Hotel. Inscripció: 971843065.

Concert de Lost Fills. Organitza: 39 escalons. Al Teatre de Manacor a les 20h. Preu: 7€.

Mostra de hip hop. Acadèmia de Danses Urbanes Diamonds. Divendres 3 de febrer, a les 20 h, Dissabte 4 de febrer, a les 19 h. Entrada: 2 €.

Diumenge 5

VII Campus Rock Manacor. Organitza: Escola Municipal de Música i Dansa de Manacor. Al Teatre de Manacor a les 18.30h. Preu: 3€.

Contes de l’univers a càrrec de la Cia la Fornal d’Espectacles. Direcció Josué Guasch. Interpretació i dramatúrgia: Joan Gomila. A la Sala la Fornal a les 18h. Per a tots els públics. Preu: de 4 a 7€.

Exposicions

Exposició de fotografia “Ulls del temps”, fins el 15 d’abril, a l’Auditori de sa Màniga. La mostra és un recull de fotografies de Tom Weedon i la seva filla, Cordelia. Es tracta de més de 140 fotografies en blanc i negre, que ens ofereixen un retrat de la Mallorca dels anys 50.

Back To Top
Search