Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 3

Conferència: “Mallorca i la Romania durant la baixa edat mitjana”, a càrrec de Daniel Duran Duelt, llicenciat en Història i màster en Investigació per la Universitat Autònoma de Barcelona. A les 19:00, a l’Escola de Mallorquí (Molí d’en Beió – pg. Ferrocarril, 79).

Concert de Boom Boom Baby, a partir de les 23:30, al Mig i Mig Copes (plaça de sa Bassa).

Concert de Marcel Cranc. Presentarà el seu nou disc “La vertadera història-cases de sucre”. A les 20.30, a l’Auditori de sa Màniga. Durada: 70 minuts aproximadament. Entrada: 8 €, 10 € (CD inclòs).

Dissabte 4

La Fornal d’Espectacles i el Teatre Principal presenten Guium, o la ciutat adormida, de Toni Lluís Reyes. Dirigida per Víctor Muñoz i Calafell i interpretada per Eva Barceló, Enka Alonso i Toni Lluís Reyes. A les 20:00, a l’Espai 36 (carrer Major, 36 – Sant Llorenç des Cardassar).

Amigues del destí, a càrrec de Què Teatre. Autor: Creació col·lectiva. Direcció: Jaume Mut. Intèrprets: Catalina Matamalas i Marina Martínez. Al Teatre de Manacor a les 20 h. Preu 5€.

 

Publicitat

Diumenge 5

Celebració del Dia Internacional de la Dona. Descobriment de la placa: Homenatge a les Kellys (cambreres de pisos). A les 11,30h a la plaça de les Perleres.

Back To Top
Search