Skip to content

Propostes per al cap de setmana

Divendres 2

Teatre. Coses de dones. A càrrec de Lleones. A les 20:00h al Teatre de Manacor.

Sopar a benefici de Llevant en Marxa. A partir de les 20:30, al Club Nàutic de Porto Cristo. Després del sopar hi haurà una subhasta d’obres d’art donades per alguns artistes reconeguts. El preu del sopar és de 25 euros, i els tiquets es podran adquirir a partir del dilluns 22 d’agost al mateix Club Nàutic o al Bazar s’Illot.

 

Dissabte 3

Teatre. La idea d’Europa de George Steiner, a càrrec de la companyia Inútil Mots, amb Óscar Intente i Ferran Martínez. A les 20:00 a la Sala La Fornal. En acabar hi haurà sopar-col·loqui.

Teatre. El meu secret, a càrrec de Secret. A les 20:00, al Teatre de Manacor.

XLVI Festa del Meló a Vilafranca. A les 19:00, Firó Nocturn de productes artesanals i locals. A les 20:30, Festa de les Llanternes, amb la participació de Vilatukada Jove, concentració a la Plaça Major i arribada al Parc Josep M. Llompart. A continuació , Cercavila dels Boietons (Colla Infantil dels Boiets de Foc de Vilafranca) i finalització amb l’espectacle pirotècnic Melofoc. A les 00:00, Revetlla amb l’actuació de Géminis, Tomeu Penya i Onion Rabbits,a la plaça Major.

Taller d’elaboració de tintures i pasta de dents natural. Seguidament, degustació de pinxos vegetarians i projecció de curts relacionats amb la salut i el medi ambient. De 17:30 a 23:00 a l’Ateneu lo Tort, pl. Joan March, 6 – Manacor.

 

Diumenge 4

Teatre. El meu secret, a càrrec de Secret. A les 19:00, al Teatre de Manacor.

XXIII Fira del Meló a Vilafranca amb exhibicions eqüestres, cercavila amb xeremiers, mostres de bestiar, artesania, productes relacionats amb l’agricultura, maquinària agrícola, mostra de cossiols, etc. Com a atraccions principals, el tradicional Concurs de meló gros (meló feixuc) i del meló de qualitat a la plaça Tomeu Penya.

Cicle de Cinema Kurd. Projecció de Las tortugas también vuelan. A les 19:00, a l’Ateneu lo Tort (pl. Joan March, 6 – Manacor).

Back To Top
Search