skip to Main Content

D’Es Punt a Bàrbara d’Es Punt

Si escriguéssim Bàrbara Fons molts de manacorins no sabrien de qui parlam. En canvi, si anomenam na Bàrbara d’Es Punt els ulls els faran un bot instintiu, “i clar que la conec!”, diran. Na Bàrbara fa feina en aquesta emblemàtica botiga de roba manacorina des dels seus tendres setze anys. En fa sis, amb l’arribada de la crisi, justament, que n’és la madona i que reconeix que “sempre he viscut el negoci com un servei als altres, no com una forma d’enriquiment”. De fet, explica na Bàrbara, “ho he fet perquè la vida m’hi ha duit”.

Ara, Bàrbara Fons, com diu ella mateixa, “després de quaranta anys i de moltes experiències viscudes, pareix que ha arribat l’hora de canviar de vorera”, però no de filosofia. Es Punt canvia d’ubicació i se’n va just davant una miqueta més cap a la plaça de les Verdures, i ara amb el nom de Bàrbara d’Es Punt, al mateix carrer del Mercadal, al número quatre. “No hi haurà cap diferència”, diu na Bàrbara, “perquè hi haurà el mateix producte i el mateix servei”. A l’hora de definir el producte que ofereix, na Bàrbara explica que “és un producte nacional, tot és comprat aquí, i oferim de tot, pijameria, roba de bany, roba interior, roba exterior, roba d’abric, d’hivern, d’estiu…”.

De tots aquests anys a Es Punt, na Bàrbara posa en valor sobretot el tracte personal amb les clientes, “uqe seran tant o més benvengudes al local nou”. Na Bàrbara d’Es Punt reconeix que “hi ha hagut clientes amb les quals ens hem fet amigues amb els anys, perquè s’estableix una relació d’amistat, de confiança, si vols”.

Un dels secrets d’Es Punt és la continuïtat en unamateixa línia: perquè no hem fet grans fariacions de modes, sempre hem duit la roba que s’hagi de menester, no la roba de moda, però sempre mirant de dur un producte de qualitat, i defugint les grans marques de moda”. Na Bàrbara ho té clar, per moltes marques que hi hagi, “la roba et cau bé o no t’hi cau, i si t’està bé, t’afavorirà”.

Molt hi deu haver de cert en tot el que ens explica na Bàrbara d’Es Punt, perquè fa dècades que la seva botiga acull clientes de Manacor, però també de Petra, de Felanitx, del Port de Felanitx, d’Artà…

En definitiva, acaba explicant, vénen perquè saben que “donam el màxim perquè la persona se’n vaig amb la roba ben col·locada i si fa falta que arreglem res ho arreglam i el client en un parell de dies pot disposar d’unanova peça de vestir”.

Ara Es Punt serà Bàrbara d’Es Punt, amb totes les coses bones que tenia en l’antic local però amb una imatge renovada, i amb determinades coses més actualitzades.

Back To Top
Search