skip to Main Content

“Qui ha sembrat un arbre sap l’estima que els agafes”

He posat el meu nom al que es diu al carrer perquè ningú ho vol fer; també som implicat com a veïnat. Jo alab la inversió en aquest barri de part de l’Ajuntament! Però també està clar que ningú s’ha preocupat per demanar s’opinió dels implicats! Perquè està ben clar, pel que jo veig al carrer, que hi ha moltíssima gent totalment desinformada, i contrària a la tala dels arbres. Ens hauria agradat poder donar l’opinió i poder demanar coses com:
– Per què no es fa la reforma a l’altra banda del carrer, si és allà on no hi ha tants d’arbres i els que hi ha no fan ombra a les terrasses de les cases? A l’estiu ens sofregirem!

Diuen que només deixaran sembrar arbres a la part que no estan arreglant! Justament allà on no fan tanta falta!

Seria més adequat que després de la reforma, ens tornassin sembrar els arbres, per tornar a tenir ombra a les terrassses! I el barri fes goig, amb molts d’arbres com ha estat sempre!
Amb això dels arbres ha estat gros el que he viscut!

A mi ja m’han tallat els meus dos arbres, que els vaig sembrar el dia que va néixer el meu nin! Concretament fa 12 anys! Quasi em pos a plorar! Qui ha sembrat un arbre sap l’estima que els agafes! Any rere any, veient-los créixer i podant-los! Invertebrats amb sentiments demostrats científicament!

Que si tu en talles un, et posen una multa, d’allò més gran! No s’haurien pogut fins i tot transplantar? Com els de Na Camel·la, a Manacor!

A un altre veïnat li han tallat arbres de 42 anys!!! Sí, sí, éssers vius de l’any 1978!! Una veïnada suplicant que no li tallasin l’arbre que va sembrar sonpare, que és mort! Veïnats plorant! Gent abraçada als arbres acomiadant-se com d’una persona! Uns drames personals! Una falta de sensibilitat! Els treballadors que els talen ja no saben com s’han de disculpar! Unes grans persones que no tenen culpa de res!

Realment poden fer això en aquest barri que estima tant aquests arbres a canvi d’unes voravies noves i un enllumenat nou? Sí, nou, però mort!

A la merda tot!!!

Jo estim la vida!

I VOLEM ARBRES!

David Reixach. Veïnat de s’Illot.

Back To Top
Search