Skip to content

Quina festada!

La dansa dels indis donà el sus ahir horabaixa a les festes de Crist Rei. Una comitiva de més d’un centenar de manacorins acompanyaren els dansaires en la seva volta per la barriada fins a arribar al carrer Ecònom Pere Bonnín, on la pregonera d’enguany, Antònia Bassa, explicà en versió rondallística les vivències de n’Antonieta a la barriada de Crist Rei. Ben entrada la nit les camilles ompliren els carrers dels voltants i els veïnats soparen de pa amb botifarró i llangonissa torrada.

Encara amb ganes de festa avui dematí els infants i joves de l’Esplai han tornat a treure els dracs i la figura gegant del recordat capellà don Llorenç amb la seva inseparable bicicleta  (que també es varen poder veure ahir amb els indis) i a ritme de xaranga han despertat els manacorins i els han convidat a fer jocs i a ballar a la plaça del Palau i a sa Bassa.  Després han tornar al pati de Crist Rei per dinar i per continuar amb els jocs en diferents indrets de la barriada.

A les sis de l’horabaixa hi haurà tallers i la demostració de ball que organitza l’Estudi 9Ritme. Després, a les 20.30 h, els gegants de Sant Domingo sortiran de la plaça de Sant Jaume i arribaran al carrer de l’Àngel. Just després, devers les 21.00, començarà la revetla al carrer de l’Ecònom Pere Bonnín. El ball de bot amb l’Agrupació Folklòrica Sa Torre i la bunyolada en seran els ingredients principals.

festes-crist-rei-11 festes-crist-rei-10 festes-crist-rei-9 festes-crist-rei-8 festes-crist-rei-6 festes-crist-rei-4 festes-crist-rei-3 festes-crist-rei-2 crist-rei-12 crist-rei-7 festes-crist-rei festes-crist-rei-1 festes-crist-rei-5

Back To Top
Search