Skip to content

Una ruta de microteatre amb segell manacorí, és la primera de les propostes dels Xítxeros per aquest Nadal

Una ruta de microteatre al llarg de la qual es podran veure tres muntatges diferents, tots tres basats en autors manacorins i interpretats per actors i actrius de casa nostra, aquesta és la proposta de Xítxeros amb Empenta per al divendres 23 de desembre.

Els escenaris seran diferents indrets emblemàtics de la ciutat que es mantenen en secret per no alterar l’itinerari. El punt de trobada s’ha fixat a la plaça de les Verdures a les 17:00 i per participar a l’activitat cal reservar plaça al telèfon 620166570 (els organitzadors avisen que el tèlefon que apareix al programa de festes editat per l’Ajuntament no és correcte).
La primera de les propostes la interpretaran Sebastià Adrover i Salvador Miralles. La segona la posaran en escena Antoni Rosselló i Rosa Sunyer amb l’aportació musical d’Antònia Bassa. I el tercer muntatge tendrà com a únic actor Joan Toni Sunyer. En cap dels tres espectacles es cobrarà entrada, però hi haurà taquilla inversa perquè els espectadors després d’haver vist el muntatge hi puguin dipositar el que considerin oportú.
Cada una de les microobres durarà aproximadament uns 15 minuts i la ruta es tancarà amb un concert de Carloscar, que l’any passat publicà el seu primer disc en solitari Llimbs, després d’anys de rodatge amb els manacorins Pujà Fasuà. Serà a les 19:00, també a la plaça de les Verdures, i hi haurà tapes i begudes per als assistents.

Concert de Cap d’Any
El col·lectiu de joves ha organitzat també un concert per animar la nit de Cap d’Any. Lo Pegatino i Alpencloud seran els grups que actuaran a partir de la una i mitja de la matinada, a la plaça del Mercat.

Back To Top
Search