Skip to content

Sa Màniga organitza un concurs de monòlegs per a humoristes amateurs i semiprofessionals

L’Ajuntament de Sant Llorenç ha organitzat un Concurs de monòlegs còmics a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Les semifinals seran els divendres 10 i 17 de febrer, i la final serà el divendres 24 de febrer. Els humoristes (amateurs o semiprofessionals) que hi vulguin participar s’han d’inscriure a la web http://www.samaniga.es/noticia.php?id=89. L’entrada és gratuïta, i el públic que assistesqui als tres dies de monòlegs tendrà entrada gratuïta a l’espectacle de l’humorista Toni Albà, que el divendres 24 de febrer presenta a Mallorca Audiència i-Real. L’entrada costarà 10 €; 5 € si el públic hi assisteix disfressat; i l’entrada serà gratuïta per als espectadors que hagin assistit a les tres sessions del concurs de monòlegs.

Concha Vidal presenta una comèdia àcida sobre dones

Per altra banda, la polifacètica artista Concha Vidal du a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor una comèdia agredolça, Trastorno obsesivo por internet. Una divertida obra de dones i sobre la seva intimitat. Internet és el fil conductor per obrir les portes a secrets entorn d’allò que fa més mal. L’espectacle és en castellà i per a un màxim de 100 persones.

I, a més, Sa Màniga ofereix l’oportunitat de conèixer les quatre actrius, durant una xerrada amb la companyia. Serà el dissabte 11 de febrer, a les 19.30 h. Les entrades costen només 5 € i es poden reservar al tel. 971 587373

 

Back To Top
Search