skip to Main Content

SAIM creix amb l’incorporació de la fotògrafa Núria Sánchez

El Saló d’Art Independent de Manacor (SAIM) incorpora la fotografia a l’espai amb el nou estudi de la fotògrafa Núria Sánchez. La fotògrafa ha estat treballant en la creació del nou espai durant més de dos mesos i explica estar molt satisfeta amb el resultat perquè ha pogut muntar-lo des de zero. “L’espai de l’estudi és molt acollidor i l’he pogut fer seguint el meu gust i les meves necessitats” diu Sánchez . A més, explica que tenia molt clar que volia que l’espai fos compartit. “M’agrada fer feina amb altres professionals, poder compartir el dia a dia i tenir en compte les seves opinions i SAIM m’aporta el plus de ser un projecte totalment artístic” afirma la fotògrafa, mentre afegeix que “només entrar per la porta de SAIM” aporta una experiència més enllà, amb un espai ple de ceràmica, pintura, collage i amb “una llum molt especial”.

Sánchez explica que, amb aquest canvi, podrà començar a treballar amb un projecte nou: “La meva intenció és poder oferir a la gent allò que a mi m’agradaria que m’oferissin, allunyant-me d’allò que s’ofereix habitualment: no vull seguir un únic corrent” explica Sánchez mentre afegeix que a partir d’ara vol apostar per barrejar la seva part més personal, de fotografia analògica, amb la seva feina de fotografia digital del dia a dia, “mostrant una part més artística i diferent del que habitualment es troba als estudis de fotografia”. D’altra banda, també obre la porta a fer feina interdisciplinària i conjunta amb la resta de professionals de l’espai.
La inauguració es farà el pròxim diumenge 10 a partir de les 12 h i comptarà amb una exposició de fotografies que combinarà la part personal de Sánchez amb la seva feina fotogràfica, iincloent-hi fotografia de família, de moda, de teatre o d’arquitectura. L’esdeveniment servirà per donar el sus al nou projecte i comptarà amb la música del cantautor Roger Pistola.

Back To Top
Search