Skip to content

Sebastià Sansó: “De la gestió de Cati Riera se n’espera una mica més”

Sebastià Sansó, redactor de la delegació manacorina del Diario de Mallorca valora la feina de Pedro Rosselló “dins un context de lluites internes en dos sentits. Per una banda exteriors, per part d’El Pi de Cati Riera, que primer s’hauria estimat més pactar amb l’esquerra abans que recordar vells temps amb el PP, però a qui després ja li va anar bé fer valer el major nombre de regidors per imposar les seves condicions a Rosselló; i de l’altra provinents del mateix interior del Partit Popular, on a poc a poc a anat perdent adeptes i confiances en favor de Maria Antònia Sansó. En general han estat dos anys d’una gestió discreta però sense massa conflictes evidents.

De la gestió de Cati Riera “se n’espera una mica més. També és vera que la inèrcia de l’acció política fins a arribar a les properes eleccions li és favorable. Seus seran o semblaran els mèrits dels següents plans d’inversions sostenibles i seva serà la imatge que al ciutadà li quedarà un cop hagi d’anar a votar”.

Entre els punts calents n’hi ha sobretot “dos que s’intercomuniquen”. D’una banda, Sansó es refereix al Pla General “el seu èxit o fracàs i les conseqüències que se’n derivin, i el conflicte de les zones verdes que queden judicialment pendents i que segueixen el seu curs. El curs pot acabar en un èxit moderat (el fet d’haver de donar l’enllestiment del Pla General a una empresa externa no parla massa bé de l’Urbanisme local) o en un altre fracàs en aquest sentit. De l’altra, segons Sansó, caldrà veure “com resol l’Ajuntament el problema de Cala Varques i les cales verges en general. Hi va en joc la seva credibilitat turística com a destí de qualitat”.

Back To Top
Search