Skip to content

Sebastià Sansó: “Nadal ha perdut suports dins ca seva”

El director del portal 07500 ens mostra la seva visió de la polèmica entre el tennista i el batle.

Qui ha sortit beneficiat i perjudicat mediàticament d’aquest creuament d’acusacions?
Crec que al final, tot i les endemeses dels mitjans de comunicació estatals, n’ha sortit guanyant el batle de Manacor i tots aquells que sentien que en Rafel Nadal era com una persona impassible en l’aspecte polític. Crec que el seu entorn s’ha equivocat amb la publicació de la carta, perquè ha donat peu a pensar que efectivament no tot ha estat ben fet en la constitució de l’Acadèmia i els seus usos

Devia ser conscient el tennista de l’abast de la publicació de la carta?
Diria que no, i aquesta ha estat consider una errada important. Ell precisament tocaria saber que unes declaracions seves en cinc minuts ja roden per tot el món. Ha aconseguit el suport gairebé unànime de la població estatal (que ja el tenia) però en canvi n’ha perdut dins ca seva. Ha estat una mala estratègia de qui l’ha aconsellat.

Creus que Oliver i el seu entorn han gestionat correctament la seva posició mediàtica?
No. Crec que el batle s’ha exposat en excés mediàticament i això li ha costat insults i amenaces innecessàries. Però tampoc no estic en desacord en que expressi els seus valors i denuncii allò que creu correcte i ètic. Ara bé, ficar-se amb l’ídol del poble du conseqüències.

Back To Top
Search