Skip to content

“Sempre és important tenir jugadors de casa”

El ConnectaBalear arranca la cinquena temporada a la Superlliga masculina amb l’objectiu de poder créixer i convertir l’equip en un grup “dinàmic i explosiu”. L’entrenador, Lluís Molada (Palma, 1990), explica quins són els propòsits que s’han marcat i com s’ha reforçat la plantilla.

A les portes d’encetar la nova temporada. Com es presenta?
Vàrem començar els entrenaments aquest dilluns 22 i fa temps que feim feina per preparar l’equip amb il·lusió i ganes. Sabem que el grup és nou amb jugadors nous que s’han d’adaptar al dia a dia del nostre club i, com he dit, ho feim amb molta il·lusió. És un repte que ens motiva per fer una molt bona temporada. Les sensacions són bones, els al·lots estan fent molta feina.

Estau renovant l’equip…
Fer un equip és complicat i complex. Primer de tot, hi ha jugadors amb ofertes econòmiques bones i reptes esportius més grans perquè els darrers anys, els acaben la temporada amb un nivell més alt i els altres equips es fixen amb ells. Nosaltres no podem competir amb aquestes ofertes. Després, hem decidit no continuar amb altres jugadors per provar noves opcions.

Alguns dels nous fitxatges són internacionals o provenen d’equips de renom, com pot ser el Barça. Què creis que vos poden aportar?
Principalment, aquesta gent pot aportar experiència, un nivell més alt d’entrenament i de competició. Tenim jugadors com César Martín o Héctor Salerno que venen del Guaguas i França i ens aportaran la seva professionalitat i equilibri. També l’ambició.

També apostau pel planter…
Sí. Cada any intentam pujar jugadors joves. Actualment en Guillem Pont, en Sebastià Gibanel i Llorenç Truyols. Són jugadors que comencen enguany amb nosaltres i feim feina per fer un desenvolupament de dos o tres anys vista i a veure si es poden consolidar. Sempre és important tenir jugadors de casa, però el nivell és alt i s’ha de fer feina per veure si tenen cabuda.

Quin equip voleu formar?
Tenim una idea clara: volem ser un equip. Els jugadors són importants i la feina col·lectiva serà fonamental. Un dels aspectes bàsics serà la intensitat i la feina diària. Volem ser un equip dinàmic, explosiu, amb el qual connecti l’afició quan el vegi. Un equip dinàmic, elèctric i competitiu, això és el que volem ser.

Quines perspectives teniu?
Feim feina en dues línies diferents. La primera és el propòsit d’equip amb el qual feim feina setmanalment, el volem canviar un poc. Els altres anys era guanyar-nos el respecte de la Superlliga, però potser hauríem de cercar-ne un altre. Després, hi ha els objectius a curt i mitjà termini. Volem jugar la Copa del Rei i els Play-off i assolir el màxim rendiment possible. També fer un equip cohesionat, unit, equilibrat i capç d’avançar que ens dugui a unes primeres jornades de la temporada bones. Cercarem guanyar el màxim de punts possible i fer una feina constant per arribar als Play-off.

És la tercera temporada com a tècnic del Manacor. Satisfet amb la feina feta? Continuaràs igual?
Si, satisfet amb la feina feta. Crec que anam pas a pas i aconseguint els objectius que ens proposam. Sempre volem millorar, ser millors i anar creixent. Sempre intent canviar. Hi ha coses que han funcionat i les mantendrem, però hi ha coses amb les quals hem fet autocritica i intentarem canviar. Com a cos tècnic intentam ser més bons amb nous aprenentatges. Aprofitam els moments de pausa per créixer. Intentam fer canvis i volem que aquest tenguin els seus fruits i resultats.

Voldries afegir res més?
Intentarem que el club sigui més professional . Necessitam l’ajuda de la nostra afició, el poliesportiu Miquel Àngel Nadal sempre ha estat el nostre fortí i volem que enguany continuï sent així.

Back To Top
Search