Skip to content

Els serveis d’emergència demanen la col·laboració dels propietaris de finques i dels excursionistes en la recerca de l’home desaparegut diumenge

Els serveis d’emergència continuen cercant en Martí Sunyer, un home de 71 anys i 1,70 metres d’alçada que va desaparèixer diumenge passat. El desaparegut camina molt sovint pels camins i camades rurals de Manacor i per això els responsables del dispositiu de recerca demanen a tothom que tengui un tros de terra o una finca a Manacor que hi acudeixi i faci una inspecció sobre el terreny.

A més, també demanen als aficionats a caminar i als excursionistes que coneixen bé alguna ruta o alguna zona del municipi que les recorrin i inspeccionin posant atenció en els punts on es puguin produir caigudes. I que si algun ciutadà té algun tipus d’indici sobre on pot ser Martí Sunyer, ho comuniqui tot d’una al 091.

El dispositiu de recerca del desaparegut està en marxa des de diumenge passat. Hi participen els efectius de la Policia Local, els de la Policia Nacional, els Bombers de Mallorca, el cos de Guardes Forestals, el professionals dels Serveis d’Emergències de les Illes Balears, els voluntaris de Protecció Civil de Manacor i els de molts altres pobles de Mallorca, juntament amb familiars i amics del desaparegut. L’helicòpter de la Policia Nacional també s’ha mobilitzat i ha sobrevolat algunes de les zones que més sovintejava el desaparegut.

Back To Top
Search