Skip to content

S’Escat: dotze mesos de música en directe i de qualitat en un espai que ja és referència pels melòmans de l’illa

El desembre de l’any passat una nova associació de músics mallorquins obria les portes del seu nou local a Manacor. L’objectiu de la seixantena de socis que l’impulsen continua essent fer música i compartir-la. I per celebrar aquest primer any de vida “hem preparat una diada amb swing i jam session dia 30 de desembre i també farem un poc de festa amb menjar i beure pels socis i els amics de S’Escat”, explica el president de l’Associació, el trombonista i saxofonista Miquel Àngel Rigo.

Ell i cinc altres músics mallorquins varen ser els impulsors d’aquest projecte. Tots ells intèrprets de categoria: Llorenç Barceló (piano de hammond), Pep Garau (trompetista), Joan i Tomeu Garcies (contrabaix i trombó), i Toni Vaquer (piano). Tots ells i també els seixanta socis del local s’encarreguen de la programació musical “i també oferim el local a tothom que vulgui mostrar les seves propostes artístiques”, afegeix el president de S’Escat.

Un lloc per compartir
La cooperació i un equip dur de sis persones han permès conduir el timó de S’Escat aquests primers dotze mesos d’existència. “No ens conformam amb un any, almanco en volem fer deu”, assegura Miquel Àngel Rigo. Però de moment s’Escat no rep cap ajuda pública “tot i que han passat músics de renom com el saxofonista Ben Solomon, els pianistes Marco Mezquida o la Clasijazz Big Band”, afegeix el president de s’Escat.

“Funcionam amb les quotes dels socis i amb el que cobram per les entrades”, detalla Rigo abans de fer una crida als aficionats a la música en directe a passar per s’Escat i donar suport al projecte.

De fet, moltes de les persones que durant aquest any s’han atracat a S’Escat tenen relació amb el món de la música i per això el calendari d’actuacions a S’Escat es retroalimenta. “Rebem propostes d’actuacions, coneixem músics de fora i també hem establert molt bona relació amb el Conservatori de Manacor o amb l’escola de Swing. Intentam fer una programació de qualitat que serveixi d’estímul tant pels músics com pels espectadors. Aquest és el nostre objectiu”, conclou Miquel Àngel Rigo.

Back To Top
Search