Skip to content

S’Illot celebrarà 10 dies intensos de festes amb activitats per a tots els públics i el retorn de la ‘sombrillada’ i la ‘gambada’

L’horabaixa de dijous dia 11 d’agost una cercavila recorrerà els carrers de s’Illot per cridar tothom a festa. Des d’aquest moment i durant deu dies aquest nucli costaner estarà en festes. Activitats infantils, de pesca, música, tallers de tota classe, tastos de cervesa o de gambes són algunes de les propostes de les primeres festes postpandèmiques de s’Illot. I en el programa d’enguany no hi podien faltar algunes de les propostes amb més acceptació. La mítica ‘Sombrillada’ nocturna omplirà la platja la nit de diumenge dia 14 d’agost. La processó de llanternes serà dimarts dia 16 d’agost a les 21.15 h i hores abans, a les 10 h del matí tothom que ho desitgi podrà elaborar la seva pròpia llanterna al taller que tendrà lloc a l’Avinguda dels Pins. El sopar popular de gambes es farà dimecres dia 17 a partir de les 21 h.
Un altre plat fort de les festes serà la XII Fira nocturna de s’Illot, que a partir de les 19 h de dissabte dia 22 omplirà les avingudes del Llop i dels Pins. I el mateix dia, però a partir de les 21 h començarà la gran revetlla. Les festes posaran el punt final amb els focs artificials, diumenge dia 21 d’agost a partir de les 23.30 h. Tastos de cervesa artesana, dansa pels carrers, tornejos, música i copes els horabaixes a la plaça del Mollet completen el programa de les festes de s’Illot.

Consulta el programa complet de les festes de s’Illot en aquest enllaç:

Feu clic per accedir a PROG.%20FESTES%20S%27ILLOT%202022%20DEFINITIU.pdf

Back To Top
Search