skip to Main Content

L’infantil masculí del CV Manacor guanya el Campionat d’Espanya de vòlei platja

L’entrenador, Guillem Cabrer, explica que les millors actuacions de l’equip varen arribar al final del torneig gràcies al fet que ja havien après a controlar els nervis. Tot i això, destaca que han fet un “campionat molt bo”.

L’equip infantil masculí de vòlei platja del CV Manacor es va proclamar vencedor en el Campionat d’Espanya disputat a Terol els passats 19, 20 i 21 de juliol. El grup estava format per Guillem Cabrer, Pere Joan Veny, Carmelo Serrano, Jordi Bennassàr, Pere Andreu Martínez i Rafel Tugores.

El seu entrenador, Guillem Cabrer, explica que varen fer “un campionat molt bo” i així ho demostren els resultats finals. Ara bé, reconeix que varen “començar fluixets”, però amb el pas dels partits “la cosa va sortir bé”.

I és que “els nervis juguen males passades”, diu Cabrer. Detalla que “al principi ells estaven molt nerviosos i varen perdre un set contra el San Pedro, que en principi nosaltres érem un poc més superiors”. Ara bé, a poc a poc, els nervis varen anar desapareixent i els sis jugadors del Manacor varen “començar a jugar com sempre”.

Amb tot, afirma que les millors actuacions varen ser a quarts de final, a les semifinals i a la final, la qual varen jugar contra l’ADV Miguelturra de Ciudad Real.

Millor actuació

Cabrer recorda que als campionats com el que varen disputar a Terol “hi van els millors”, “són equips amb molt de currículum” i, per tant, “pot guanyar qualsevol”. Així que “podríem haver perdut perfectament”. I és que molts dels altres clubs es dediquen al vòlei platja durant tot l’any, com ara alguns d’Alacant i València.

Ara bé, tot i aquest escenari estan satisfets amb el resultat final, el qual qualifica de “millor impossible”. Més, tenint en compte que el CV Manacor durant l’hivern únicament entrena a vòlei pista. Al vòlei platja només hi juguen durant l’estiu, fet que no els deixa molt de marge per millorar i polir els detalls.

Tot i això, Guillem Cabrer afirma que “ens hem destacat un poquet” durant el campionat.

Tècnica, tàctica i amistat

Per proclamar-se campions d’aquest torneig, però, han influït diversos factors. Per una banda, l’entrenador destaca que els sis jugadors que varen viatjar fins a Terol varen tenir “molta connexió” i han consolidat una bona “amistat”. Fet que ha contribuït que tots ells posassin el seu granet d’arena.

I, per l’altra costat, remarca l’aprenentatge tècnic i tàctic de l’equip. “La punteta que hi posaria és que els altres equips fan un altre tipus de feina, nosaltres ens enfocam en competir tècnicament i tàcticament”, diu Cabrer. Al que afegeix que durant els entrenaments han fet “feia enfocada a un altre nivell, més com a cadets”.

Back To Top
Search