skip to Main Content

Sis persones a planta i dues a l’UCI per mor del coronavirus a l’Hospital de Manacor

Fonts de l’Hospital de Manacor informen que avui, dissabte 21 de març, hi ha sis persones ingressades a planta i dues més a l’UCI infectades pel coronavirus. A més, informen que en les properes hores es podrien confirmar diversos casos nous que estan pendents del resultat de la prova PCR que s’envia i s’analitza a Son Espases.

D’altra banda, el Ministeri de Sanitat ha informat avui de 246 casos acumulats de SARS-CoV-2 a les Illes Balears; 43 més que ahir. Fins ara, s’han registrat 4 morts i 11 persones s’han curat. El total de positius actius, actualment, és de 231. La distribució dels casos, segons el Ministeri és el següent:

A Mallorca hi ha 39 pacients amb coronavirus ingressats a l’Hospital Universitari Son Espases (6 a l’UCI); 28, a Son Llàtzer (9 a UCI), 4 a l’Hospital Comarcal d’Inca (1 a UCI), i 6 més a l’Hospital de Manacor (2 a UCI). Creu Roja té, així mateix, 16 pacients a la Policlínica. Palmaplanas té 1 pacient amb coronavirus a planta La resta de persones es troben en seguiment per les unitats volants d’atenció al coronavirus (UVAC).

A Menorca, hi ha 7 persones amb coronavirus a l’Hospital Mateu Orfila (1 a UCI). També hi ha 6 persones en seguiment per part de les UVAC. Atès que hi ha hagut 2 altes hospitalàries, el total acumulat és de 15 persones.

A Eivissa, hi ha 9 persones a l’Hospital Can Misses (2 a UCI). Altres 12 persones reben atenció de les UVAC.

També a les Illes Balears, 36 professionals sanitaris han donat positiu. A més, n’hi ha entre 250 i 300 que estan en vigilància activa a les illes. En aquest sentit, el Servei de Salut ha posat en marxa diferents iniciatives entre les quals hi ha les unitats per fer proves ràpides als professionals sanitaris i no sanitaris (policia i bombers) i s’ha activat un servei d’atenció psicològica també per a sanitaris.

Finalment, la Conselleria de Salut i Consum informa que la situació actual als diversos hospitals de les Illes Balears és “de normalitat i els nous circuits per reordenar l’atenció als pacients i garantir la seguretat dels usuaris i dels professionals funciona de manera correcta. En total, s’han fet 1800 proves de coronavirus.

Back To Top
Search