Skip to content

Sis policies locals de Manacor condecorats amb la medalla al mèrit policial

Més de 30 anys de feina pel poble de Manacor com a servidors públics a peu de carrer i fulles de servei destacables. Per aquests mèrits sis dels membres del cos de Policia Local de Manacor varen rebre ahir la Medalla al Mèrit Policial amb distintiu blanc, que atorga la Direcció General d’Emergències i Interior de la Consellera d’Hisenda i Administracions Públiques del Govern. El batle de Manacor, Pedro Rosselló, juntament amb la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, Catalina Cladera, varen ser els encarregats de lliurar les distincions
“Sou protectors del lliure exercici dels drets i llibertats i també garants de la seguretat ciutadana, feis feina al servei de les necessitats reals dels ciutadans, la feis amb transparència i proximitat, vos anticipau als seus problemes i assumiu cada dia les vostres obligacions amb la societat, gràcies per no perdre mai la vostra vocació de servidors públics que vos fa mereixedors d’aquesta distinció”, destacà el batle.
Després de les paraules del batle s’entregaren les medalles a l’inspector Antoni Sureda, el subinspector Miquel Febrer, els oficials Joan Riera, Pere Martínez i Eduardo Miñana (que excusà la seva absència), i el policia Pere Gili . L’inspector Antoni Sureda pronuncià unes paraules en nom de tots els agents condecorats. “Aquestes distincions ajuden a motivar-nos però l’incentiu principal a l’hora de fer la feina és la nostra professió, que exercim amb orgull, responsabilitat i amb un ferm compromís amb els ciutadans”.
Durant el seu discurs la consellera Catalina Cladera destacà el valor de “les persones que fan feina per les persones”, i el sentiment de “gratitud” que genera la tasca dels servidors públics com la dels sis policies locals guardonats.

Back To Top
Search