skip to Main Content

Tolo Fiol s’imposa en els 57 km de la cursa solidària celebrada a la Via Verda

La Via Verda acollí dissabte la Cursa 57K coorganitzada per l’Associació Estel de Llevant i per C.E. Impossible 365 amb un doble objectiu solidari i que comptà amb la participació de 248 atletes. Tolo Fiol es va imposar a la màxima distància de 57 Km (Artà-Manacor-Artà) amb un temps de 4:14:22.

Els atletes pogueren escollir entre diverses distàncies: des dels 3.000 metres per a aquells que s’inicien en aquest esport passant pels 10.000 metres, els 21 km, 42 km i 57 km per als més agosarats. Aquesta va ser la que varen recórrer també els atletes en ‘handbike’. Paral·lelament hi hagué una caminada solidària de ‘nordic-walking’.
Els guanyadors absoluts foren: Rosa Sales, seguida per Adrià Oliver (3.000 metres); Mateu Oliveri Marga Fullana (10.000 metres); Joan Gomila i Margarita Adrover (21 km); Antonio Tirados, amb un temps de 3:30:00 (42 km); i Tolo Fiol, amb un temps de 4:14:22 (57 km).
La cursa es desenvolupà a la Via Verda —municipis d’Artà, Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar i Manacor— en un terreny que és una mescla de grava i terra compactada amb desnivells no massa pronunciats que poden arribar a un màxim del 3-4%. Totes les sortides es feren des de l’estació d’Artà, excepte les dels participants al nordic-walking.
Els fons recaptats amb aquesta cursa es destinaran a un doble objectiu: la campanya “Un nou per a la salut mental” —que al llarg del 2016 du a terme l’Associació Estel de Llevant per aconseguir recursos per a la nova seu de l’entitat a Manacor i que compta amb el patrocini de Janssen, Obra Social La Caixa, Colonya Caixa Pollença i Casal Mallorquí— i els projectes que C.E. Impossible està desenvolupant a Guatemala, concretament al nucli Potrero Carrillo amb un projecte integral basat en la construcció d’una escola a més de la distribució de vitamines entre els nins i nines de 6 a 24 mesos, conferències motivacionals per als joves i festivals de pallassos per als més petits.

podi-42k-1handbikeuna-sortidapodi-3000-10-k-i-21-kpodi-42k-1

Back To Top
Search