skip to Main Content

Toni Obrador: “Som un club que mou més de cent persones i tenim uns objectius molt socials”

[pullquote] Toni Obrador és felanitxer, però fa quinze anys que viu a Manacor. És el nou president del Club Recreatiu Manacor de futbol sala.
[/pullquote]

Quin temps fa que ets president? Què ens contes d’aquesta experiència?
Ara fa prop de tres mesos. Som una junta directiva nova. Tots els inicis són complicats, a nivell de feina, de grups de gent, però tots tenim moltes ganes i il·lusió que això funcioni.

El club també és relativament jove, quin temps fa que es va fundar?
Ara fa sis anys.

Quants d’equips té el club?
Actualment tenim onze equips: dos prebenjamins, dos benjamins, dos alevins, un infantil, un juvenil, un sènior regional, un sènior de 3a divisió, i un equip sènior femení que entrena però no competeix perquè de moment no hi ha lliga.
A banda d’això, també tenim l’escoleta, pels nins més petitons, de quatre i cinc anys.

On entrenau?
Entrenam al poliesportiu Miquel Àngel Nadal i a l’IES Manacor. Amb els nins de l’escoleta, també entrenam a qualque escola.

Quanta gent pot arribar a moure el vostre club?
Si parlam de jugadors, tenim prop de noranta fitxes federatives, però si aquí hi sumam monitors, entrenadors, delegats, som un club de més de cent deu persones.

Quins objectius us plantejau com a club, tant en l’àmbit esportiu com en altres àmbits?
Nosaltres som un club molt social. En l’ambit esportiu l’objectiu més destacable podria ser el del juvenil, que mirarem de pujar a Divisió d’Honor, ja que l’any passat hi jugàrem i vàrem baixar.
Però tal com et deia, som molt socials. Volem educar en la convivència, en la disciplina, que els nins aprenguin a entendre la vida a través del futbol. Per altra banda, enguany presentam classes de repàs a preus molt econòmics perquè els nins hi puguin anar abans o després de l’entrenament.

A Manacor hi ha un altre club de futbol sala, el Fisiomedia, com són les relacions?
Amb el Fisiomedia hi convivim, pensa que entrenam al mateix pavelló i ens veim cada dia. Jo a nivell personal no hi tenc cap problema, de fet, hi vaig fer feina un parell d’anys.

Què ha de fer qualcú que vulgui jugar a futbol sala amb el vostre club?
Que véngui al Miquel Àngel Nadal els dilluns a partir de les 19.00 hores o els dimecres a partir de les 17.00 i ens podrà trobar allà.

Vols afegir qualque cosa més?
Sí, que ens fa falta suport institucional. Els esports minoritaris sempre patim. Les nostres entrades són les quotes dels nins i qualque petit espònsor i hem de lluitar amb això.

Back To Top
Search