skip to Main Content

Torna el Festival de Música Antiga

*A la foto, l’organista Joan Seguí

El II Festival de Música Antiga de Manacor organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Manacor torna aquest mes de maig. Els diumenges de maig podrem gaudir a l’Església del Convent dels cinc concerts del II Festival de Música Antiga de Manacor.
Entre els intèrprets hi ha músics illencs com la menorquina Assumpta Pons (amb una gran trajectòria tant a l’Estat espanyol com a Europa), que obrirà el festival amb un concert juntament amb Joan Seguí en el qual interpetaran obres de Georg Philipp Telemann, Dietrich Buxtehude i Tommaso Antonio Vitali. Aquest concert serà el dia 1 de maig a les 19 h. També n’hi ha d’internacionals com l’organista italià Maurizio Croci, qui actuarà el dia 22 de maig a les 19 h interpretant peces de Jan Pieterszoon Sweelinck, Heinrich Scheidemann, Johann Jakob Froberger, Johann Caspar Kerll i Johann Sebastian Bach o la formació siciliana Arianna Art Ensemble, que actuaran dia 8 de maig a les 19 h.
Cal destacar també la participació de l’Acadèmia del Festival de Música Antiga de Caimari, amb Eva Febrer (violí barroc), Ferran Pisà (tiorba) i Tomeu Seguí (clavicèmbal) amb el concert “Una altra mirada a Bach”.
El festival tancarà el dia 29 de maig amb una producció molt especial: “La música que feu ballar el rei sol”, que combina el teatre, la música i la dansa.
“Després de la magnífica acollida que va tenir l’edició de l’any passat, Manacor torna a oferir una programació de la màxima qualitat pel que fa a la música clàssica. El II Festival de Música Antiga de Manacor és una aposta per l’especialització de l’oferta cultural, davant el gran interès del públic de Manacor i de la resta d’illa”, assegura el delegat de Cultura de l’Ajuntament de Manacor, Mateu Marcé.
Podeu consultar tota la programació a la pàgina web de l’Ajuntament de Manacor i reservar entrades a través d’enviumanacor.cat.

Back To Top
Search