Skip to content

Tornen les nadales de Can Lliro adaptades al format en línia

Aquesta edició es podrà seguir per Instagram i els participants hauran de realitzar vídeos domèstics que es publicaran a partir del 27 de desembre. El rei emèrit, Juan Carlos I, serà un dels membres del jurat que seguirà el concurs des d’Abu Dhabi a causa de les seves merescudes vacances després d’anys d’incansable feina acumulant bitllets a la Zarzuela.

Enguany també hi haurà nadales de Can Lliro. La Covid-19 haurà minvat l’esperit i la butxaca de molta gent, però no suficientment perquè Guillem i Joan Lliro deixin de cele- brar un dels esdeveniments més importants de Manacor i que manacorins i manacorines esperam amb ànsia els dies previs que acabi l’any. Ara bé, l’edició serà completament en línia i els participants hauran de realitzar un vídeo domèstic de temà- tica lliure que hauran d’enviar com a tard dia 25 de desembre a les 00:00 del vespre. La gent interessada a par- ticipar-hi haurà d’enviar el seu vídeo a l’adreça de correu “manacorjapatina@gmail.com”.

Segons expliquen des de Can Lliro, José Ramon Bauzà, recentment anomenat Community Manager del bar, serà l’encarregat de publicar els vídeos a partir del 27 de desembre que vendran acompanyats de publici- tat per allistar-se a l’exèrcit espanyol. Les diferents propostes aniran aparei- xent dia rere dia als stories de l’Instagram i a partir d’aquí la gent les podrà votar. Segons afirmen, “seran les nadales més democràtiques de Can Lliro”, el poble de Manacor tendrà un 60% del poder per triar el vídeo guanyador i el 40% restant ho resoldrà corruptament el jurat. En Lliro petit afirma que el recompte de vots serà a càrrec d’una empresa informàtica especialitzada amb base a Pyongyang, la mateixa que va donar la victòria a Joe Biden a les passades eleccions dels Estats Units, i recorda als participants que un bon “jamon serrano” pot “ajudar” els membres del jurat a decidir la millor proposta.

D’entre el jurat d’aquesta edició destaquen el rei emèrit Joan Carles I, el també emèrit porteny, Joan Gomila, qui s’ha oferit per avorri- ment, ja que es troba sense feines des que va renunciar a la vida política set- manes enrere, el S ARS-Co V-2 que vendria a ser el jurat de perfil tòxic tipus Risto Mejide i finalment el vicepandèmies Pablo Iglesias que assegura que convertirà aquesta edició en la “més progre de totes” sempre que tengui el vistiplau de Pedro Sanchez. Anunciam també que Francina Armengol lliurarà el premi de les nadales que serà un val per un sopar a can Lliro per a sis persones i alhora, que es troba generosa, un confinament perimetral sobre Can Lliro que s’activarà en el moment que vulguin gaudir d’aquest premi. “No hem estat mai gaire coherents i tampoc importa començar a ser-ho ara”, afirma Armengol.

Des de Can Lliro animen a la gent a participar i fer els seus vídeos a casa. Estau atents i atentes a les xarxes socials per poder gaudir al màxim d’aquesta nova edició i acabar un altre any amb l’esplèndida companya dels Lliro. Recordam també que encara no s’ha pagat la reforma del local i que tothom qui vulgui pot passar pel bar, fer un cafè o una cervesa i de passada deixar la seva petita donació. Per fer-la tendreu disponible una petita vidriola ubicada vora la tradicional bandera d’Espanya que els Lliros col·loquen cada any expressament per les festes de Nadal.

Back To Top
Search