Skip to content

Tots Sants omple els multicines amb l’estrena del documental “On són ses margalides?”

La sala cinc dels multicines Manacor es va convertir ahir en un petit escenari per estrenar el documental “On són ses margalides?” del periodista Toni Escanellas i el productor musical Joan Trias. Ells mateixos, així com els membres del grup rebien, a l’entrada de la sala, el públic que anava entrant i ajudaven a tothom a trobar el seu lloc en un espai que va omplir fins a la darrera cadira.
El film repassa, durant prop de cinquanta minuts, la història i trajectòria de la mítica banda Tots Sants, a través d’entrevistes als membres del grup així com a periodistes i especialistes en música com Jorra Santiago, Joan Cabot, Mònica Borràs o Tomeu Canyelles i travessa alguns dels escenaris que, d’una manera o altra, varen marcar el camí del grup: els estudis de Ràdio Jove, Ses Voltes com escenari del Pop-Rock de l’any 1992, el camp de futbol de Son Malferit, que va acollir el Tirant de Rock o el pub Aiguarras, que va arrabassar els aplaudiments i rialles del públic assistent.
Qualsevol persona seguidora de Tots Sants segurament no obtingué cap informació nova. Segurament ja sabia que Tots Sants fou un referent per Manacor i segurament també és conscient del gran actiu musical que Manacor aporta desde fa molts anys. Sigui com sigui, qualsevol persona seguidora de Tots Sants i ara, Ca de Bou, tingué moltes emocions a flor de pell, tot recordant els millors i pitjors moments de Tots Sants: l’èxit, la mort de Xavier Ramis i el retorn de la banda amb Roger Pistola al capdavant.
Després del documental, el grup va tocar alguns dels temes més mítics, fent aixecar el públic de les seves butaques. I llavors, es va respirar aquell anhel del públic per seguir anant i botant amb Ca de Bou.

Back To Top
Search