skip to Main Content

El treballadors de l’Hospital celebren el vintè aniversari del centre amb una jornada esportiva

A les nou de matí començava el primer partit de Futbol-7 entre els equips format per treballadors de l’Hospital d’Inca i un dels equip de l’Hospital de Manacor. Mitja hora després s’iniciaven els partits de bàsquet 3×3 i seguidament els de pàdel.

La Jornada Esportiva organitzada en motiu del vintè aniversari de l’Hospital, en el Rafa Nadal Sport Centre resultà molt concurrida i destacà l’alta participació de treballadors de l’Hospital manacorí i el bon ambient que es va crear. Cal destacar la col.laboració del centre esportiu que ajudà en tot moment a la bona organització de la jornada.

 

Publicitat

La final de futbol –7 enfrontà l’equip de Quiròfan de l’Hospital de Manacor amb l’Hospital d’Inca, i el resultat va ser de 2 a 2. Els penals varen donar per guanyador l’Hospital d’Inca, per la qual cosa més endavant ambdós hospitals han decidit realitzar el partit de tornada.

L’equip anomenat “Macabi de Levantar” es va proclamar campió de la competició de bàsquet 3×3, i quedà com a segon classificat l’equip “Els supers”.

La jornada va acabar amb un dinar de companyonia a les mateixes instal.lacions.

Back To Top
Search