skip to Main Content

Tres parelles de judokes del Dojo Muratore, classificades pel Campionat d’Espanya de katas

El passat diumenge 5 de febrer, tres parelles de judokes del Dojo Muratore, acompanyats pels seus mestres i jutges nacionals Ponç Gelabert i Guiem Puigserver, varen aconseguir l´or al Campionat de Balears de Katas, i obtingueren així la plaça pel proper Campionat d´Espanya que es celebrarà a principis d´abril a Extremadura.
La parella formada per en Toni Mates i Nicolau Vidal varen realitzar la Kime-No-Kata, una Kata de defensa personal amb armes tradicionals, que han presentat amb molta il.lusió per primera vegada al Campionat.
L´altre parella varen ser els mestres Joana M. Puigserver i Llorenç Gayà i varen realitzar la Kodokan-Goshin-Jutsu, una Kata de defensa personal moderna amb la qual varen aconseguir el bronze al passat Campionat d´Europa.
I la tercera parella eren els mestres Dani Domínguez i Miquel Vanrell que varen realitzar la Katame-No-Kata, una Kata on es realitzen els principis bàsics de la lluita de judo a terra i que representaran a Bèlgica a un Campionat Internacional el proper 26 de febrer.

Back To Top
Search