skip to Main Content

Un edifici de més de 1.500 metres quadrats i una nova torre substituiran l’actual parc de bombers

La reforma del parc de bombers de Manacor començarà amb l’esbucament de totes les edificacions actuals. En el seu lloc s’hi construirà un nou complex de dues plantes i 1.530 metres quadrats. També comptarà amb una nova torre de pràctiques de 104 metres quadrats que ha de donar resposta a la formació i les pràctiques dels bombers amb diferents escenaris

Està previst que les obres de demolició de l’actual parc i la construcció de les noves instal•lacions comencin durant el mes de juny. Segons les previsions del Consell de Mallorca, que és la institució que gestiona el servei de bombers, tot hauria d’estar enllestit l’estiu del 2023. En aquest projecte s’hi invertiran 3.696.222 euros i segons la presidenta del Consell, Catalina Cladera, “el nou parc de Manacor serà un referent per a la resta d’instal·lacions dels Bombers de Mallorca, tot s’ha dissenyat tenint en compte les necessitats dels professionals que hi fan feina, la capacitat operativa i aspectes energètics. És una aposta i un model de futur”.

El batle de Manacor, Miquel Oliver; i la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa, varen acompanyar divendres passat la presidenta Cladera i el conseller insular d’Hisenda, Josep Lluís Colom, en la visita al parc de bombers que va servir per presentar el projecte. L’actual parc de bomers de Manacor, ubicat al polígon industrial es va construir l’any 1987. El nou edifici en triplicarà la superfície i està pensat perquè hi facin feina 8 bombers al mateix temps, tot i que es mantendran els sis operaris diaris actuals. Mentre durin les obres els bombers seguiran prestant el seu servei a Manacor i a tota la comarca. Es traslladaran provisionalment a una nau del polígon industrial que acollirà els treballadors, els vehicles i el material necessari per poder actuar en cas d’emergència.

Back To Top
Search