skip to Main Content

Un feix de felicitacions

Aquests dies s’han succeït les felicitacions de diferents personalitats d’arreu del món cap a la gesta sense precedents del tennista manacorí.
Per a John McEnroe, un dels millors tennistes de la història, i un dels més genials i geniüts, “és increïble que hagi jugat la seva 29a final de grand slam. És un gran campió, és humil. I és el millor atleta que he vist mai en qualsevol esport”.

El president espanyol Pedro Sánchez va ser més escuet en la seva felicitació: “Ets el més gran, Rafel Nadal”. Si fa no fa com el batle manacorí Miquel Oliver, que escrivia al seu compte de Facebook: “Enhorabona, Rafa Nadal”. Més entusiasta resultava la presidenta del Govern balear Francina Armengol, que piulava: ¡Venga, Rafa, quina remuntada èpica, de llegenda! Increïble. Lluita, valors i un talent únic i irrepetible. Ets l’orgull de les Balears i de tot un país”. Armengol, a més, aquests dies, ha recollit de forma positiva la proposta que l’aeroport de Palma pugui dur el nom del tennista manacorí.
Des de la Casa Reial Espanyola piulaven a Twitter: “Rafa, se’ns acaben els qualificatius. No hi ha obstacles per a qui no té límits. El millor tennis del món, el representes tu”.

També el seu amic Pau Gasol deia: “21 Grand Slams, que no són res comparats amb el llegat que engrandeixes dia rere dia. Enhorabona, Rafel Nadal”.
Tant Novak Djokovic com Roger Federer, els seus dos grans rivals ara mateix per discernir qui és el millor tennista masculí de la història, també el felicitaren. El primer destacà l’esperit de lluita del manacorí mentre que el segon recordava que només uns mesos enrere tots dos feien broma sobre el fet d’anar amb crosses.

Back To Top
Search