skip to Main Content

Una xiulada contra la “incompetència de l’Administració” a Ses Comes

Heus ací el comunicat que ha fet arribar a la nostra redacció l’AMIPA del CEIP Ses Comes per convocar una xiulada en protesta per la paralització de les obres i el retard en la seva represa:

“Benvolgudes famílies,

aquesta setmana ens han informat d’un nou retard en el reinici de les obres d’ampliació de l’escola de Ses Comes. Si els plaços que ens han dit es compleixen, aquestes començaran com a prest a finals de març, i no ens garanteixen que per l’inici del pròxim curs escolar les obres estiguin acabades.

Hem aguantat tot el curs amb el pati desmantellat. És una autèntica vergonya que els nostres fills i filles hagin de patir les conseqüències de la incompetència demostrada per l’Administració. Ja fa molts anys que Ses Comes es troba en unes condicions inacceptables. Com a mares, pares i familiars ens hem de mobilitzar per exigir que les obres comencin i s’acabin el més prest possible. Us convocam el pròxim DIMECRES 12 de FEBRER a les 14h a la PLAÇA de SES COMES a una PITADA/CONCENTRACIÓ col·lectiva per defensar una escola en condicions per als nostres fills. És important que hi participi el màxim de gent possible per reclamar una demanda més que justa. Vos demanam que dugueu siulets i objectes per fer renou.
La concentració acabarà a les 14’30h”.

Back To Top
Search