Skip to content

Xavi Sarrià i Jantià, al concert de Sant Salvador d’Artà

L’OCB local organitza pel pròxim dimarts 2 d’agost el seu tradicional esdeveniment per les festes del municipi. L’objectiu, assegura el seu tresorer, Jordi Roca, és reivindicar “el català i conservar la nostra cultura”

Dimarts 2 d’agost tendrà lloc el concert que organitza any rere any l’OCB d’Artà per les festes de Sant Salvador del municipi. Aquest 2022 els convidats són el valencià Xavi Sarrià i el manacorí Jantià.

Les actuacions es fan al santuari de Sant Salvador i hi ha un aforament màxim de 500 persones. Allà s’hi habilitarà un espai perquè el públic pugui seure en cadires o, davant l’escenari, hi haurà lloc perquè puguin ballar si així ho desitgen. Per poder-hi anar, però, és imprescindible comprar l’entrada. El tresorer de l’entitat a Artà, Jordi Roca, explica que les persones que no són sòcies han de comprar les entrades al web de codetickets i tenen un cost de 15 €. Ara bé, la gent que és sòcia té un descompte de 5 € i l’han de reservar a través del correu electrònic ocbarta@gmail.com.

Xavi Sarrià i Jantià

Com bé s’explica unes línies més amunt, Xavi Sarrià i Jantià seran els encarregats d’amenitzar la vetllada del pròxim dimarts dia 2. Un cartell que, segons explica Roca, ha estat bo de configurar.

Per una banda, diu que li “devien un concert” a Jantià perquè ja havia d’actuar a la festa de l’estendard, però es va “anul·lar per la Covid”. I, per l’altra, Xavi Sarrià “era la millor opció que teníem i estam contents”. El tresorer apunta que el valencià “ja va venir una vegada amb Obrint pas a Sant Salvador i ens va agradar molt”; a més, apunta, que el cantant “té un recorregut molt important, ha fet moltes coses per la cultura i la llengua, és una persona molt interessant”.

Reivindica llengua i cultura

Així, per tant, la tria d’artistes i l’objectiu de l’esdeveniment musical van plegats. A “aquest concert el feim per les festes d’Artà, però és un concert per reivindicar”, diu Roca. “És la nostra contribució a conservar la llengua i la cultura” amb la qual “reivindicam el català i conservam la nostra cultura”, apunta Roca.

Per tal de potenciar aquesta finalitat, des de l’OCB d’Artà també solen llegir un manifest durant aquest acte. Enguany el llegirà el nou president, Tomeu Carrió iMarquès”.

Back To Top
Search