Skip to content

Xavier Ferrer ja ha travessat l’equador de la Mongolian Derby i continua fent quilòmetres en un paisatge majestuós

El menador manacorí, a la darrera etapa havia arribat a una altitud de 1.200 metres i havia recorregut 286 quilòmetres.
El menador manacorí Xavier Ferrer ja és a Mongòlia complint un dels somnis de la seva vida. Després d’aconseguir el finançament necessari per córrer la mítica Mongolian Derby, Ferrer, al tancament d’aquesta edició es trobava ja en la disputa de la sisena etapa.
A les darreres vint-i-quatre hores abans del  tancament d’aquesta edició Xavier Ferrer havia recorregut un total de 286 quilòmetres, i havia arribat a una altitud de 1.209 metres. Anant de menys a més, havia arribat a una punta de velocitat de trenta quilòmetres per hora.
A la Mongolian Derby hi participen un total de 42 genets procedents de països molt diversos, com ara els Estats Units, Gran Bretanya, Austràlia, Alemanya, Finlàndia Bèlgica o Qatar, entre d’altres. Aquesta cursa, que mira de recordar les rutes de Genghis Khan el 1224, recorre pràcticament 1.000 quilòmetres a cavall per l’estepa  mongolesa i se celebra des de l’any 2009. Els menadors van canviant de cavalls cada una  sèrie de quilòmetres i l’organitnzació penalitza els genets que han provocat un sobreesforç en els  animals o els qui no els  han alimentat o hidratat així com toca.
En el pròxim número podrem informar amb més detall del resultat final obtingut pel menador manacorí, atès, que està  previst que la cursa acabi el 13 d’agost.
Back To Top
Search