Skip to content

El pregó de Biel Nadal ‘Maniu’ enceta els actes de les Festes de Son Macià

Durant tretze dies, el poble gaudirà d’activitats per a tots els gustos i públics, entre les quals destaquen la Fira Nocturna i la II Fira del Vi i la Cervesa.

Dijous 3 d’agost es donà el tret de sortida de les Festes de Son Macià amb pregó per Biel Nadal ‘Maniu’, primer treballador bancari que va tenir el poble. Una hora abans del pregó, la sala d’exposicions del Centre Cívic acollí la inauguració de l’exposició de quadres de pedra tallats a mà de Guillem Fornés ‘Puch’, mestre artesà. L’acte també comptà amb la presència dels gegants de Son Macià, en Macià i na Maciana, i de la Colla de Xeremieres i Flabioleres.
El lema d’enguany que acompanya el programa de festes és “Les arrels seran tan profundes com els sentiments”, i les impactants il·lustracions del programa són a càrrec del dissenyador Antoni Febrer.
El programa ofereix una àmplia varietat d’activitats i esdeveniments per a tots els públics i edats,, incloent-hi els esdeveniments clàssics com la festa temàtica, la festa pagesa i el Campionat Mundial d’Estràngol. També hi ha novetats, com la I Milla Macianera, que començarà a la plaça el dissabte 12 d’agost a les 9.30 h. Destaquen, també, dues cites importants: la II Fira del Vi i la Cervesa, amb la participació de cellers i cerveseries artesanals, i la Fira Nocturna de Son Macià.
L’esport, les activitats per als més petits, la música, el teatre, la festa, el cinema, la fira, l’artesania i la gastronomia s’uneixen per crear unes festes que, ben segur, satisfaran les ganes de festa de tot el poble. Miquel Oliver, batle de Manacor, va declarar que “és un plaer presentar les Festes de Son Macià, unes festes impulsades per la Comissió de Festes i l’Associació de Veïnats”.
Back To Top
Search