Skip to content

Xavier Morell deixarà de ser el coordinador d’Esquerra Unida de Manacor

L’assemblea d’Esquerra Unida de Manacor ha posat en marxa el procés per a triar nova coordinació, en una reunió on també es va aprovar un reconeixement públic al coordinador sortint, Xavier Morell.

Morell va expressar que no es tornaria a presentar a un tercer mandat: “No és una dimissió, és la fi d’un cicle natural, com ha passat amb els anteriors coordinadors que m’han precedit. De fet, he estat un temps en funcions degut a les darreres eleccions generals, però ara ja és temps de renovació”.

Morell ha afegit que “Esquerra Unida sempre ha estat la meva casa, i aquí seguiré, col·laborant amb el que pugui en el treball col·lectiu de fer créixer aquest referent d’esquerres, que sempre ha estat en totes les lluites, mobilitzacions i vagues. Crec sincerament que és més necessari que mai per poder dur les polítiques que afavoreixin a una majoria social, de classes populars i treballadores, al consistori manacorí”.

En aquest procés es poden presentar qualsevol dels afiliats i afiliades del municipi, qui també seran qui triïn la nova coordinació.

Back To Top
Search