Skip to content

Xerrades i premis a la cinquena Jornada de la Lactància Materna del Sector Llevant

Patricia Gómez acompanyada de la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal, ha participat a la cinquena Jornada de la Lactància Materna del Sector Llevant. La consellera ha fet referència a la importància del vincle tan especial que suposa el moment de l’alletament matern. Seguidament ha fet entrega del primer premi del Concurs de Fotografia de Lactància Materna que enguany ha estat per Maikene Ibarguren i el segon premi per Tonina Taura.

Abans de l’entrega dels premis de la cinquena edició del concurs de fotografia, tenia lloc la xerrada sobre Seguretat Alimentària Materno Infantil a càrrec de Rosa M. Llull de la Direcció General de Salut Pública. Antònia Reus representant de l’Abam lactància ha llegit el manifest d’enguany sobre alletament i treball. Han participat de la jornada mares, pares i nadons de la comarca de Llevant i han intervengut de l’experiència titulada “Vivint la lactància” que ha estat modera per Jero Amengual, Comare del Centre de Salut de Manacor.

L’exposició es troba instal·lada al hall de l’hospital on pot ser visitada i està formada per les dotze fotografies més puntuades de les trenta que s’havien presentat. En aquest sentit, la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal ha volgut agrair la participació en el concurs que va en augment cada any, així com l’alt nivell dels participants. Rosal s’ha referit a la problemàtica que envolta a les mares lactants ja que necessiten de l’ajuda i implicació dels professionals i del seu entorn per poder compaginar la lactància amb la vida laboral. Més del 90 per cent de les dones són mares lactants quan surtin de l’Hospital però amb el temps, el nombre baixa considerablement degut als problemes que tenen per treballar i alletar al mateix temps.

Back To Top
Search