skip to Main Content

XVI Trobada de la Premsa Forana a Caimari

Les revistes de la Premsa Forana de Mallorca participaren en la XVI trobada de revistes a Caimari, convidats per la nova revista Caymàritx. La trobada es realitzà el passat dia 3 de novembre amb 35 persones pertanyents a 13 revistes. Els amfitrions foren els nous companys de la revista Caymàritx, amb Maria Martorell i Xavier Bestard al capdavant.
La jornada començà amb la trobada a Ses Deveres i la recepció i cercavila amb els xeremiers del poble. A continuació es realitzà a l’església vella una taula rodona amb el lema: Caymàritx: ahir i avui de la premsa local a Caimari. Hi participaren com a ponents: Maria Martorell i Xavier Bestard de la revista Caimari, Gabriel Mercè i Rafel Oliver Grammatico de la junta directiva de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca. Es parlà de la història de la revista Sa Comuna, i de la posada en marxa i actualitat de la revista Caymàritx. També es parlà de diferents temes que afecten a la premsa forana de Mallorca com: continguts, col·laboradors, realització de publicacions, revistes digitals, subscripcions, publicitat, ajuts i subvencions, etc. El públic assistent participà en la conversa, aportant informació i fent preguntes.
Es feu una pausa i un berenar a l’església vella, i tot seguit Antoni Seguí Caimari, cronista del poble, conduí una visita guiada per diferents indrets de Caimari: capella de l’església vella, Son Albertí, part alta del poble i vista panoràmica, la tafona vella, ca s’Hereu, l’església de la Immaculada Concepció i el parc etnològic.
Un dinar de germanor a Sa Tafona de Caimari, conclogué la jornada.

Back To Top
Search