Skip to content

39 escalons oferirà cinema d’autor setmanalment als Multicines de Manacor

Després de dues dècades sense un espai fix i un horari estable pel cinema alternatiu a Manacor, el Cinemaclub 39 escalons explica a través d’una nota de premsa que torna a posar en marxa una programació estable de pel·lícules “amb els millors autors internacionals en versió original”. Un nou projecte que cobrarà vida cada dijous a les 20.30 h als Multicines Manacor, i que vol fidelitzar novament els cinèfils de tota la comarca entorn a les històries més personals.
“Cal dir, emperò, que la dels cineclubs no és tan sols una història de nostàlgia. És una necessitat actual que ajuda a difondre i a compensar un dèficit clar dins la programació estàndard, plagada de gran títols que per qüestions econòmiques o d’espai, arraconen les obres que creim adequat que també es projectin en plantalla grossa” i per això el preu de l’entrada serà de 5 euros per sessió i amb la possibilitat de poder-la adquirir tant de manera telemática (a través de la página web www.entradium.com i també a www.enviumanacor.cat) com a les mateixes taquilles dels multicinemes, cada dijous horabaixa.

Primera pel·lícula, el 7 d’octubre
La pel·lícula que encetarà la programació aquest proper dijous 7 d’octubre serà ‘Un blues para Teherán’, l’òpera prima del conegut periodista radiofònic (conductor durant molts d’anys del programa ‘El séptimo vicio’ a Radio3) Javier Tolentino. La història transita, a través de diferents rostres, per un Iran on tradició i modernitat conviuen i alhora xoquen. Erfan, un jove kurd, divertit i irònic que vol convertir-se en director de cinema, ens convida a descobrir un país tan misteriós com culte a través de la música i les seves gents. Canta, escriu poesia, viu amb els pares i amb el seu lloro… però, de l’amor, no en sap res.
Per aquesta primera sessió es comptarà amb un col·loqui posterior amb el director del film i des de 39 escalons informen que sempre que sigui posible s’organitzaran esdeveniments similars amb els director, actors o persones afins a la temàtica de la pel·licula.

Back To Top
Search