Skip to content

46 espectacles per poder promoure i difondre el teatre illenc a la XX Fira de Teatre de Manacor

La Fira de Teatre de Manacor s’està convertint en una de les cites més importants del món teatral de les Illes per poder promoure i difondre espectacles d’aquí i de fora.

Enguany comença el 25 de setembre i s’expandeix fins el 29 de novembre a on s’inclou la pròpia Fira de Teatre, en la què es duran a terme un total de 27 espectacles: 14 produccions de les Illes de les qual destaquen Infinir de Toni Gomila, la nova aposta de Produccions de Ferro, protagonitzada per Santi Pons, Catalina Inès Florit i Miquel Àngel Torrens o Menors, guardonada pel premi Ciutat de Manacor de Teatre i protagonitzada per Lluís Vecina, Ferran Montero i Pau Pinya; a més de trobar 13 produccions de fora de les Illes, destacant un espectacle provinent d’Alemanya, Hotel Paradiso, produït per Familie Flöz.

Les previsions d’assistència són uns 12.000 assistents i 45 programadors amb un pressupost total de 100.000€, dels qual uns 60.000€ provenen de taquilla i 40.000€ del Consell de Mallorca, fent una aposta per la qualitat i la rendibilitat, segons el Teatre de Manacor.

A més, s’introdueix un nou concepte anomenat “Temporada Gran” que intenta ampliar i allargar la oferta cultural durant la fira. En aquesta s’hi troben 8 concerts, encetat per Maria Bayo, 8 espectacles de teatre i dansa subvencionats pel programa Platea del Ministeri de Cultura i 3 del Firo, obrint-lo Un altre pel·lícula, interpretat per Mireia Aixalà, Julio Manrique i David Selvas. Tot això suma un total de 46 espectacles fins Nadal que es pot veure en el programa facilitat pel Teatre de Manacor.

Els preus dels espectacles varien entre els 3€ i els 22€, juntament amb els abonaments que són vàlids per a la Fira i la Temporada Gran.

Back To Top
Search