Skip to content

Les Serenates a l’Auba d’aquest estiu seran en benefici de Tip Tap i Estel de Llevant

El passat dissabte 2 de juliol fou presentat de manera oficial el cicle de concerts benèfics “Serenates a l’Auba”, enguany dedicades a les associacions Tip Tap i Estel de Llevant. La presentació comptà amb la presència de representants dels pares i mares de TIP TAP: el president Rafel Febrer amb Gemma Vidal, Tomàs Ballester, Eva M. Negre, M. Magdalena Vidal i Cati Jaume, que foren acompanyats pels seus fills. Tots parlaren dels darrers projectes de l’Associació, entre els que destaca la instal·lació de gronxadores adaptades a diferents parcs infantils de l’Illa.

Guillem Febrer i Quintin Cler acudiren en nom de l’associació Estel de Llevant, que espera poder finalitzar el més aviat possible les obres que permetran l’ampliació del nou centre.

Cal recordar que el concert inaugural tingué lloc a l’Auditori el passat 4 de juny, i ara comencen les gales a l’Auba (Camí de Bendrís, Manacor). Dia 16 de juliol cantarà Isabel Rey acompanyada de Rubén Fernández, Maia Planas el 23 de juliol, el 4 d’agost el Gay Men’s Chorus i el 17 d’agost la cantant Cristina Faus amb Albert Montserrat (acompanyats per Alícia Moreno, piano). El darrer concert tindrà lloc dia 14 d’octubre a l’Auditòrium amb María José Montiel acompanyada per Miquel Estelrich. M. José Montiel ha rebut excel·lents crítiques a la premsa nacional com a protagonista absoluta de l’òpera “María Moliner”, obra del compositor manacorí Antoni Parera Fons.

Joan Riera Ferrari i els seus col·laboradors volen convidar a tots a la participació, que ells presenten com una manera de gaudir d’una programació musical excel·lent combinada amb solidaritat. Els donatius, de 20 euros, marquen una gran diferència per aquestes associacions, que poden així envestir nous projectes.

Back To Top
Search