Skip to content

El teatre torna als bars de Vilafranca en el marc de la Fira i la Festa del Meló

El Teatre de Barra torna a Vilafranca, aquesta vegada en el marc del programa d’actes de la Fira i Festa del Meló. Quatre obres de microteatre es podran veure als bars Es Refugi, Es Niu, S’Estanc Vell i Sa Cantina, el divendres dia 9 de setembre.

La proposta del Bar Es Refugi es titula 380 voltios. Ivo Erasmo, autor i director de l’obra, conta en to de comèdia la història de Benito que “després de 20 anys darrere la barra ha pres la decisió més important de la seva vida: acabar amb ella. Però una inoportuna visita complica la situació i a la mateixa vegada l’hi fa obrir els ulls”.
A Sa Cantina s’hi representarà Carta Blanca de Salvador Oliva, que a més de l’autor n’és també director i actor juntament amb Carme Serna.
Los Ángeles és la proposta del Bar es Niu, un projecte de Josep Mercadal i Álex Tejedor que parla dels somnis i la felicitat.
La proposa de Teatre de Barra es completa amb Un pla perfecte que s’interpretarà a s’Estanc Vell. Aquesta obra escrita i dirigida per Emili Gené parla de “com convertir una simple cita en una vetllada memorable pot ser tot un repte: cal posar-hi inventiva, un toc d’encís… i mirar molt prim amb els detalls! Ni el millor del plans, però, mai no és garantia total d’èxit”.

 
Com funciona?
Cada una de les quatre obres es representarà quatre vegades, a les 21:00 h, 21:35 h, 22:10 h i 22:45 h, a cada un dels locals esmentats. Les representacions duren 15 minuts i entre cada una de les funcions es deixen vint minuts perquè els assistents puguin menjar o beure qualque cosa al bar.
Es pot fer el circuit complet o simplement veure les obres que es desitgin i a l’horari elegit. L’entrada per cada funció costa 3,5 €. Els tiquets es poden adquirir anticipadament a cada un dels locals, i també el mateix dia de les funcions, a partir de les 20:00, en el Casal d’Entitats de Vilafranca.

Back To Top
Search